Оновлення Samsung серії M в 2020 році продовжується, так як сьогодні з'явилися повідомлення про новому телефоні. Поки що Samsung випустила Galaxy M31, а Galaxy M21 буде анонсований 16 березня в Індії, згідно з повідомленням IANS (Індо-Азіатська служба новин). У звіті також згадуються деякі ключові характеристики телефону, крім тих, які були злиті через базу даних Geekbench.

Samsung Galaxy M21, gizchina

Samsung Galaxy M21 стане наступником торішніх бюджетних смартфонів Galaxy M20. Згідно зі звітом IANS, пристрій буде оснащено 6,4-дюймовим дисплеєм Super AMOLED і величезною батареєю ємністю 6000 мАч, як і у нещодавно випущеному Galaxy M31. Крім того, у звіті також показано, що в телефоні передбачена потрійна налаштування камери з основним датчиком 48 Мп.

Крім того, список Geekbench Galaxy M21, опублікований кілька тижнів тому, показав, що пристрій буде працювати під управлінням Samsung Exynos 9611 SoC, що працює на ряді бюджетних смартфонів компанії, включаючи Galaxy A50s і Galaxy A51. Що стосується інших характеристик, девайс отримає 4 ГБ ОЗУ.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Але чутки припускають, що пристрій буде доступно 64 ГБ і 128 ГБ в синьому, чорному і зеленому кольорах. Нарешті, для програмного забезпечення телефон буде працювати під управлінням Android 10 з коробки, згідно переліку тестів.

Що стосується цін, за новинку попросять близько 230 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.