Банк Америки (BofA) опублікував звіт про інвестиційний дослідженні. У ньому говориться, що випуск очікуваного Apple iPhone 5G можуть відкласти на кілька місяців через коронавіруса.

Висновок Банку Америки був зроблений після розмови з експертом по ланцюжку поставок Apple Елліот Ланом. Він вважає, що iPhone 5G, спочатку запланований до випуску цієї осені, буде відкладено на один місяць. Як ви знаєте, зазвичай Apple випускає новий iPhone кожен вересень.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Тим не менш, епідемія - не єдина причина, по якій Елліот Лан очікує, що випуск iPhone SE2 буде відкладено на “кілька місяців”. Одним з них є проблема ланцюжка поставок, а іншим - слабкий ринковий попит, викликаний епідемією.

Аналітик Bank of America Уамси Мохан у своїй доповіді сказав, що конкретний час виходу “буде залежати від відновлення в квітні і травні”.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.