Спалах коронавіруса вплинула на діяльність та продажу декількох технологічних компаній по всьому світу, включаючи Samsung. Вірус, який почав поширюватися з Китаю, зараз вражає людей більш ніж в 50 країнах.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

На тлі всього цього Samsung Electronics, провідний виробник смартфонів у світі, з усіх сил намагається диверсифікувати своє виробництво, щоб мінімізувати наслідки. Згідно зі звітом, в даний час компанія закриває своє виробництво в Південній Кореї.

Після повідомлення про шести підтверджених інфекціях COVID-19 на заводі з виробництва смартфонів в Гумі, провінція Північний Кенсан, Samsung вирішила тимчасово згорнути виробництво на лінії Гумі і перенести їх у В'єтнам.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Південнокорейський гігант виробляє свої останні флагманські смартфони, лінійку Galaxy S20, а також складаний Galaxy Z Flip Гумі для внутрішніх споживачів. Компанія Samsung заявила, що рішення про перехід до В'єтнаму було прийнято для забезпечення “стабільного виробництва” своїх смартфонів високого класу.

З-за коронавіруса прогнозується падіння світового ринку смартфонів. Counterpoint Research повідомляє, що світовий ринок мобільних телефонів, за оцінками, скоротиться на 5 відсотків лише у першому кварталі, в той час як Strategy Analytics повідомляє, що обсяг поставок по телефону знизиться на 10 відсотків у порівнянні з його початковим прогнозом, в основному з-за паніки COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.