GM представила свою нову систему батарей Ultium. Отримавши ліцензію на це у інших автовиробників, останні інновації GM можуть вибити з Tesla конкуренції як провідного світового виробника електромобілів.

Запас ходу Tesla Model 3 може похвалитися 322 милями при повному заряді. Автомобіль масового ринку розганяється з 0 до 60 миль в годину за 4,4 секунди, хоча версія з продуктивністю може пройти те ж відстань за 3,2 секунди.

Пікап Tesla Cybertruck скріншот з відео
Пікап Tesla Cybertruck скріншот з відео

Раніше в цьому місяці автовиробник GM в Детройті представив свої нові батареї Ultium. Нові батареї будуть мати діапазон “до 400 миль або більше” і можуть розвивати швидкість від 0 до 60 миль в годину за 3 секунди.

На додаток до розширення асортименту, GM також обіцяє зробити свою технологію батарей дешевше, ніж у Tesla. GM взяла на себе зобов'язання постійно починати зниження вартості батарей до рівня нижче 100 доларів/квтг.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Досягнення мети зробило б технологію батарей GM більш ніж на 50% дешевше, ніж у Tesla. За даними консультантів Cairn Energy Research, вартість батареї Tesla за кіловат-годину в даний час складає 158,27 доларів США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.