Vivo V19 - це новий смартфон від Vivo, який покажуть на днях публіці. У минулому місяці рекламний ролик розкрив дизайн смартфона. Витік показала, що спереду смартфон отримає отвір в дисплеї для камери, а також четверну камеру на задній панелі. Тепер з'явився новий плакат, і він показує унікальну версію з подвійною фронтальною камерою.

На жаль, Vivo ще нічого не сказав про Vivo V19 Pro. Враховуючи, що Vivo V15 і V17 мають версії Pro, існування V19 Pro дійсно можливо.

Vivo V19, gizchina

Що стосується звичайної версії, смартфон буде поставлятися з Snapdragon 730G, 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ пам'яті. Камери смартфона перераховані як основна камера на 48 мегапікселів + 8-мегапіксельна надширока + два 2-мегапіксельних датчика. Смартфон живиться від батареї ємністю 4500 маг і повинен працювати на Android 10 прямо з коробки.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.