Останнім часом Huawei стикається з проблемами на заході. Технічний гігант зіткнувся із забороною в США ще в 2019 році. Приблизно в цей же час компанія зіткнулася з різними звинуваченнями, і, хоча США активно працюють над тим, щоб ускладнити свою діяльність на заході, Huawei, як повідомляється, намагається зменшити свою залежність від самих технологій на основі США.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

В даний час різні звинувачення в шпигунстві, зв'язки з китайським урядом, загрозу безпеки - це лише деякі із звинувачень, з якими Huawei зіткнулася в США. Те ж саме можна сказати і про деяких європейських регіонах, де США також чинять тиск. Тим не менш, компанія твердо має намір стати повністю самодостатньою.

Щоб стати повністю незалежним, компанія зосередила свої зусилля на розробці власних базових технологій. Вони включають в себе процес виробництва чіпів, дизайн і багато іншого. Цей крок зробить Huawei повністю самостійною, але торкнеться різні тайванські компанії, з якими часто працює Huawei.

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.