Apple iPhone SE 2, відома як iPhone 9, була в новинах з останніх декількох тижнів, і повинна була з'явитися в кінці цього місяця разом з деякими іншими пристроями, включаючи iPad Pro нового покоління.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Однак Apple, як повідомляється, була змушена змінити свій план і скасувати березневе захід із-за спалаху коронавіруса. Згідно зі звітом, в той час як подія було скасовано, компанія тільки що перенесла оголошення і дату випуску майбутнього iPhone 9.

Рішення про скасування події запуску Apple 31 березня було прийнято у зв'язку з тим, що округ Санта-Клара тимчасово заборонив масові зібрання людей з-за зростаючого числа випадків коронавіруса в регіоні.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Також повідомляється, що Apple планувала провести захід в іншому місці або анонсувати нові продукти тільки в режимі онлайн для преси. За повідомленням Apple, нові пристрої будуть запущені через кілька тижнів.

Що стосується iPhone 9, схоже, що спалах коронавіруса дійсно вплинула на виробництво і ланцюжок поставок смартфона. В даний час повідомляється, що пристрій може бути представлено у червні цього року або може бути відкладено в залежності від ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.