Найпопулярнішою моделлю, яку підробляють найчастіше, є iPhone 8. Друге і третє місця зайняли Samsung W2018 і W2019, слідом йдуть iPhone XS Max, Samsung Galaxy S10+ та інші популярні моделі. Про це стало відомо за підсумками щорічного рейтингу популярного бенчмарка Master Lu. Схоже, iPhone 8 підробити простіше за все із-за його простого простого дизайну. Втім, начинку підробити все ж неможливо, так як тільки Apple вміє встановлювати iOS на смартфони.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Що стосується характеристик підробок, то вона не змінюється протягом кількох років. В даний час найбільш типовими характеристиками є екран з роздільною здатністю 720p, SoC MediaTek MT6589, графічне ядро Mali-400 MP GPU.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Правда, тенденція з підробками все ж відходить у минуле - тепер клонів з кожним роком стає все менше, а ось смартфони з кожним роком більш доступні, так що в підробці сенсу просто немає.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.