Наступний iPhone 12 стане одним з перших смартфонів, які зможуть розраховувати на SoC, створений з 5-нм технологічним процесом. Мова йде про новий Apple A14. TSMC буде випускати чіп як звичайно, і, згідно з останніми чутками DigiTimes, масове виробництво A14 почнеться з квітня місяця.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Ця новина особливо цікава, оскільки час збігається зі звичайним часом тайваньських ливарних заводів для будівництва SoC, які використовуються iPhone, які надходять восени. Фактично ця необережність підтверджує, що випуск наступного iPhone 12 - або, принаймні, їх SoC - не зазнає значних затримок з-за епідемії Covid-19.

На думку деяких аналітиків, релізи iPhone 12 і iPhone 9 можуть бути відкладені через епідемії коронавіруса.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Аналітики Bank of America заявили, що уповільнення на китайських фабриках вдарить по виробництву майбутніх iPhone. Ми говоримо про серії iPhone 12 і iPhone 9.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.