Google не вміє інтригувати користувачів. Тепер компанія розмістила рекламу Pixel 4a на білборді. Він розкриває ціну смартфона і дизайн. Коли справа доходить до дизайну, телефон буде виглядати так, як і його попередник.

Google Pixel 4a, gizchina

Новий Pixel 4a буде коштувати 400 доларів, як і минулорічний Pixel 3a. Буде доступно кілька моделей, швидше за все, це варіант телефону 4G. Ми очікуємо, що будь-який смак 5G буде коштувати трохи дорожче. Варіант 4G буде мати Snapdragon 730 SoC разом з 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті. Це на 2 ГБ більше оперативної пам'яті, якщо порівнювати з торішньою моделлю, оснащеною 4 ГБ ОЗУ і тим же об'ємом пам'яті.

Google Pixel 4a, gizchina

Коли справа доходить до дизайну, ми бачимо традиційний зовнішній вигляд Pixel. На задній панелі є отвір для камери і щілину в екрані для фронтальної. Є також задній сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.ua експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.