Дисплей Samsung Galaxy S20 Ultra має діагональ 6,9-дюймів, чи означає це, що головною відмінністю даного смартфона від Galaxy Note 20 залишиться тільки підтримка стилуса S-Pen. Однак, експерти з LetsGoDigital показали концепт цього смартфона, хоч його анонс відбудеться аж в кінці серпня.

Samsung Galaxy Note 20, gizchina

Фронтальна панель з майже плоским дисплеєм, з мінімальними і симетричними рамками. Вгорі є виріз по-центру для фронтальної камери, хоча більш ранні витоку натякали на відсутність вирізу. Втім, тут компанія вирішила взяти все з Galaxy S20, і не придумувати складних вирізів.

Задня панель виконана з вуглецевого волокна також по 2.5 D-технології і не має звичних більшості серйозних вигинів. Серед елементів тільки основна камера і логотип компанії.

до Речі, базова версія отримає всього 128 ГБ, залишивши підтримку розширення картою пам'яті, так що користувачам навіть з такою конфигарациейне потрібно турбуватися про переповнення накопичувача при зйомці відео з роздільною здатністю 8K. Зазначимо, що це відмінна можливість знизити ціну на майбутній флагман.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Samsung Galaxy Note 20, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.