бета-версію месенджера Telegram на мобільних пристроях Apple з'явилися вкладки з папками для чатів і каналів. Досить зручна функція, особливо для тих, хто перебуває у величезній кількості груп і пабликов, і їх потрібно сортувати.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Відзначається, що в даний момент користувач може створити до 10 папок. Щоб отримати до них швидкий доступ, слід натиснути і утримувати кнопку “Чати”. Список папок можна також бачити над переліком всіх каналів і чатів.

Взаємодія з вкладками здійснюється рухом пальця по екрану. Папки потрібні для сортування пабликов за інтересами, корисності, або просто заради комфортної навігації.

Розроблений спосіб швидкого і комфортного вибору категорій для додавання в конкретну папку: відкриті і закриті групи, боти, записані контакти в телефоні і ті, що поки там ще не знаходяться.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.