У мережі з'явилися ціни на серію Huawei P40 в Греції. Згідно з повідомленням, цей смартфон надійде в країну в квітні. Тим не менш, ми знаємо, що серія P40 з'явиться на публіці 26 березня. Звіт показує, що в цій серії чотири смартфона. Вони включають в себе Huawei P40 Pro, Huawei P40, Huawei P40 Lite і P40 lite E. Крім того, він також показав ціну Mate Xs у Греції.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Варто відзначити, що ці пристрої не будуть мати доступу до таких програм, як Gmail, Карти, YouTube, Фотографії, Chrome. Хоча AppGallery від Huawei і є рішенням компанії на даний момент, в ній немає великої кількості необхідних додатків.

В даний час Huawei намагається залучити розробників для розробки додатків для магазину додатків AppGallery.

Очевидно, що мобільні телефони Huawei в Європі, як правило, дорожче, ніж у Китаї. Тим не менше, немає офіційного підтвердження цін з грецької сайту.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Показати ще

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.