У 2008 році Samsung представила AMOLED-дисплеї. Першим смартфоном, оснащеним цим екраном, був Nokia N85. Ще кілька років тому на екранах AMOLED раніше виникали такі проблеми, як миготіння зеленого світла і постійні поломки. Однак AMOLED все ще залишився стандартом для багатьох висококласних і флагманських комп'ютерів, включаючи Samsung. Насправді, в даний час тільки так тип екрану забезпечує відмінні ефекти відображення. Після цього Samsung представила Super AMOLED і Dynamic AMOLED.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Нещодавно Samsung подала заявку на товарний знак “Samsung PIFF”. Торгова марка класифікується як дев'ята категорія, і її опис дуже просто: “екран дисплея смартфона”.

Подивимося, ніж продукція цієї компанії буде відрізнятися від девайсів конкурентів.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.