Наступною грою студії CD Projekt RED після релізу Cyberpunk 2077 може стати проект у всесвіті "Відьмака". Про це повідомило польське підрозділ порталу Eurogamer з посиланням на президента холдингу CD Projekt Group Адама Кичиньского. Схоже, слава і прибуток з “Відьмака” не може залишити в спокої розробників. Звичайно, 3 частина гри була максимально популярною, але тепер компанії доведеться сильно постаратися, щоб випустити гідне продовження легендарної всесвіту.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

"У нас є два світи, в яких ми хочемо створювати ігри, тому всі наші наступні проекти будуть ставитися або до The Witcher, або до Cyberpunk", - зазначив президент холдингу CD Projekt Group. Будемо сподіватися, що подібне рішення не перетворить ситуацію в Battlefield, коли кожен рік випускають як мінімум по 2 гри, і вони між собою мало чим відрізняються.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.ua гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.