В останні роки всі смартфони Pixel поставляються з досить хорошими чіпсетами на момент їх випуску. Таким чином, вони завжди охоче конкурують з флагманами інших брендів.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Наприклад, в минулому році Pixel 4 поставлявся з Snapdragon 855, який був останнім і самим потужним чіпом Qualcomm в той час. Недавня інформація стверджує, що Pixel 5 не буде конкурувати з іншими флагманами, як його попередники. Однак є також повідомлення про те, що Google Pixel 4a зможе запускати програми набагато швидше.

У Google був прихований недолік в Pixel 3a. Вбудоване сховище даних було недостатньо швидким для всіх ситуацій через не зовсім сучасного стандарту eMMC. По суті, у Pixel 3a була слабкість, яка була притаманна багатьом Chromebook протягом тривалого часу. Тепер ще один витік показує, що в прийдешньому Pixel 4a буде використовуватися найкраща пам'ять.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.