За чутками, OnePlus хоче анонсувати серію OnePlus 8 раніше, ніж зазвичай. Звіти припускали, що новинка буде представлена в середині березня, але цього не сталося з-за спалаху коронавіруса. Тепер інсайдери повідомляють, що презентація відбудеться 15 квітня.

OnaPlus, gettyimages
OnaPlus, gettyimages

OnePlus популярний своїми недорогими флагманськими преміальними смартфонами. Таким чином, телефони бренду є одним з найбільш очікуваних в технічному співтоваристві. Звичайно ж, смартфон представлять онлайн, так що доведеться задовольнятися тільки відео.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Однак, навіть якщо OnePlus анонсує серію OnePlus 8 в наступному місяці, доступність цих смартфонів все ще буде під питанням. У звіті навіть пропонувалося, щоб новий полегшений варіант був доступний тільки через кілька місяців після запуску базових OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.