YouTube оновив мобільні клієнти для iOS і Android. На місце вкладки “Тренди” прийшов розділ “Навігатор”, повідомляється в блозі компанії. Правда, функціонал особливо не змінився. Користувачі зможуть знайти цікаві і нові відео в сервісі.

YouTube Music, gizchina

Туди, як і раніше, потрапляють найпопулярніші відео регіону. Однак зверху розташувався рубрикатор за темами: “Музика”, “Новини”, “Відеоігри”, “Фільми” та інші. Зміни вже доступні для всіх користувачів відеохостингу, в тому числі в Україні. Тепер навігація по сервісу помітно спроститься, що зробить сервіс ще більше популярнішою.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Крім того, в YouTube кажуть, що новий вид дозволить виділити набирають популярність авторів і ролики.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.