Комп'ютери користувачів по всьому світу з Windows 10 версії 1903, Windows Server версії 1903 (установка Server Core), Windows 10 версії 1909 і Windows Server версії 1909 (установка Server Core) опинилися під загрозою із-за нових оновлень операційної системи. Виявилося, що після оновлення з'явилася нова уразливість, яка дозволяє хакерам зламати будь-який ПК. Звичайно, це вина Microsoft.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

На щастя, чергове оновлення закрив цю прогалину у безпеці, але з'явилися інші помилки. Звичайно, ніхто не здивувався, що оновлення може порушити роботу пристрою.

Оновлення KB4551762 може порушувати роботу звуку. Це проявляється в тому, що звук на ПК може не відтворюватися, поки невідомо наскільки це масова проблема.

Microsoft спробує все виправити найближчим часом, але вже протягом року нові оновлення приносять ще більше помилок з кожним разом.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.