Як відомо, компанія Huami є прямим партнером Xiaomi в частині виробництва фітнес-трекерів Mi Band та інших носяться гаджетів. Звичайно, фітнес-трекери від китайців користуються величезною популярністю, а Xiaomi Mi Band 4 на момент виходу розбирали як гарячі пиріжки.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Отже, останній квартал ознаменувався приростом у 72,4% по відношенню до аналогічного періоду 2018 року. Однак, тепер не все так гладко, як хотілося б і користувачам, і виробнику.

Крім вражаючих статистичних даних, глава Huami торкнувся теми виробництва Mi Band 5. Яких-небудь подробиць в частині характеристик не було, але зате ми тепер знаємо приблизну дату виходу – кінець 2020 року. Коронавірус сильно вплинув як на ринок в Китаї, так і в усьому світі. Із-за затримок у постачанні та виробництві, новинку покажуть в кінці року, хоча попередні версії почали продавати розумні браслети в кінці травня початку червня.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.