Microsoft оголосила про скасування конференції Build Conference, щорічного заходу, який збирає тисячі комп'ютерних інженерів і розробників і в якому представлені всі новинки компанії. Очікується, що Microsoft Build пройде з 19 по 21 травня 2020 року в Сіетлі.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Не складно здогадатися, що Microsoft скасувала подія, яка, тим не менш, все ж буде проведено, але в режимі онлайн. Першим про це повідомив відомий журналіст Пол Турротт у своєму акаунті в Twitter. Компанія випустила наступну заяву:

“Безпеку нашої спільноти є головним пріоритетом. У світлі рекомендацій щодо безпеки для здоров'я штату Вашингтон ми проведемо наш щорічний захід Microsoft Build для розробників у вигляді цифрового. Ми з нетерпінням чекаємо об'єднання нашої екосистеми розробників у цьому новому віртуальному форматі для вивчення, підключення та кодування разом. Слідкуйте за новинами”, - сказав представник Microsoft.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Microsoft, звичайно, була не першою, хто обрав цей шлях. Google і Facebook також скасували свої події, Google I/O і F8 відповідно. Аналогічна доля і для Game Development Conference (GDC) і E3, найважливіших щорічних подій у світі відеоігор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.