Найбільшою операційною системою в світі зараз звичайно ж є Android, але без підрозділу на які-небудь конкретні версії. Тепер же Google вирішила поліпшити роботу ОС, але от користувачам доведеться пожертвувати багатьом заради безпеки.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Якщо раніше ця компанія була прихильником свободи в рамках закону, то тепер вона вже намагається впроваджувати такі нововведення, які, за її власним думку, є законними і справедливими. Компанія хоче заборонити установку додатків поза Google Play. Іншими словами, встановити додаток не з Google Play не вийде, як це можна було робити раніше.

Подібні зміни вступлять в силу найближчим часом, але залишається тільки здогадуватися, як Google спробує заборонити користувачам встановлювати стороннє ПЗ.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.