Складаний сегмент складних смартфонів Royole Flexpai. Очікується, що нову версію гнучкого смартфона покажуть світу під час MWC 2020 в цьому році. Однак захід було скасовано, і ви знаєте, чому.

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Генеральний директор компанії Лю Цзыхун (Liu Zihong) повідомив китайським ЗМІ, що новий телефон з'явиться 25 березня. Ми не дуже багато знаємо про це доладному телефоні, зрештою, це не пристрій від популярної компанії. Тим не менш, чутки припускають, що він буде поставлятися з чіпсетом Snapdragon 865 SoC і буде включати в себе модем 5G для безперебійної підтримки нового мережевого стандарту.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Оригінальний Royole Flexpai не був найкрасивішим складним телефоном, однак він отримав звання “першого складного смартфона у світі”. Компанія не показала, як телефон працював у 2019 році. Проте ми припускаємо, що він був достатньо хороший, щоб заслужити наступника.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.