Ще минулого тижня Apple оголосила про закриття Apple Store за межами Китаю, що стало прямим відповіддю на спалах COVID-19, яка в даний час зачіпає весь світ. Спочатку передбачалося, що магазини будуть закриті до 27 березня, але тепер компанія змінила оголошення на своєму веб-сайті, заявивши, що вони будуть закриті “до подальшого повідомлення”.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Незважаючи на нове оновлення, сторінка частих питань і раніше вказує на 27 березня як дату відкриття Apple Store. Можливо, Apple зараз вибирає невизначений графік, щоб не дивувати подальшим розширенням цього періоду в майбутньому. Точно так само, це не обов'язково означає розширення блокування. Компанія разом з іншими гігантами в цьому сегменті закриває магазини в декількох країнах, щоб протистояти поширенню коронавіруса.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.