В Інтернеті і на популярних агрегаторах з'явилися перші оцінки Doom Eternal від Bethesda і id Software. Журналісти більш ніж задоволені новим пекельним шутером. На OpenCritic у проекту 89%, на Metacritic трохи гірше, але теж майже ідеально - 87%. Схоже, компанії вдалося випустити гідне продовження гри. Втім, це не дивно, адже id Software займалася розробкою ще перших частин гри, так що далеко від канонів гра не відійшла.

У ПК-версії Doom Eternal середня оцінка становить 90 балів зі 100 можливих, на PlayStation 4 і Xbox One гру оцінили трохи слабкіше - 87 і 89 (з 100 балів) відповідно.

Гру хвалять за бадьорі і м'ясні битви, велика кількість крові і вдалі нововведення в механіку бою. До того ж, сюжет теж не залишили осторонь, а саму гру можна буде проходити заново за рахунок непоганий реіграбельності. Повідомляється, що сюжету вистачить на 18 годин проходження, чого більш ніж достатньо для м'ясного шутера.

Doom Eternal вийде 20 березня 2020 року на ПК, Xbox One, PlayStation 4, а також в хмарному сервісі Google Stadia.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Doom Eternal

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.