Експерти в області камер DxOMark повідомили в Twitter, що з тестировкой камер смартфонів варто почекати, принаймні до кінця епідемії.

DxOMark, gizchina

Варто відзначити, що DxOMark є французькою компанією. 17 березня кількість випадків захворювання COVID-19 у Франції перевищила 7 000, причому кількість таких випадків подвоїлася за останні кілька днів. Це спонукало французький уряд розпорядитися про карантин, щоб приборкати епідемію. Уряд швидко закликало людей залишати свої будинки тільки для важливих цілей.

У світлі цієї кризи DXOmark опублікував заяву про те, що більшість його співробітників будуть працювати з дому. Це пряма відповідь на директиву французького уряду. У заяві також зазначається, що протягом цього періоду в його офісах буде проведено всього кілька випробувань. У зв'язку з цією новою розробкою фірма заявляє, що деякі огляди будуть відкладені. Однак карантин у Франції триває всього 15 днів. Це важлива міра, щоб стримати зростаюче поширення COVID-19.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо все піде за планом, робітники повернуться до своїх звичайних обов'язків. Але поки не очікуйте побачити новий огляд DXOMark незабаром після випуску нового смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.