Американський гігант електронної комерції Amazon оголосив, що сподівається найняти 100 000 нових працівників для своїх складів і відділів доставки в США, щоб продовжувати відповідати вимогам під час спалаху коронавіруса. Працівники у своїх розподільчих центрах у США також отримають додаткові 2 долари за годину до кінця квітня. На даний момент Amazon платить 15 доларів кожну годину за роботу на низькій посаді.

Amazon, фото livejournal
Amazon, фото livejournal

Крім того, організація також коротко збільшить зарплату на 2 фунти за кожну годину у Великобританії, а також приблизно на 2 євро за кожну годину у багатьох країнах ЄС. У загальній складності Amazon сподівається витратити близько 350 мільйонів доларів на розширене винагороду в США, Європі та Канаді.

фото Getty Images
Amazon Go Store // фото Getty Images

Старший віце-президент Amazon з глобальних операціях Дейв Кларк натякнув, що з-за триваючої пандемії COVID-19 Amazon і її мережа партнерів роблять все можливе, щоб допомогти спільнот по всьому світу, поставляючи критично важливі поставки прямо на поріг людям, які їх потребують.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.