В інтернеті знову завирусилось додаток Gradient. Раніше воно пропонувало дізнатися, на кого з відомих людей схожий користувач. Нова функція дозволяє нібито пройти “ДНК-тест” та визначити національність. Звичайно, про точності і достовірності говорити не варто. По суті, це рандомайзер, який приписує вам різну національність у відсотках, використовуючи випадкові числа. Однак, додаток все ж зацікавило мільйонів юзерів по всьому світу.

Gradient

Додаток доступно для скачування на iOS і Android. Щоб дізнатися “свої історичні коріння” потрібно натиснути “Спробувати” і завантажити фотографію. Після аналізу, її можна зберегти в галерею і опублікувати в соцмережах. Не варто і говорити, що ці фото зараз заполонили всі найпопулярніші соцмережі.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Будемо сподіватися, що програма не збирає дані користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.