Windows 10 стала виводити рекламні оголошення на весь екран, поверх інших додатків. У них Microsoft закликає користуватися різними її продуктами. Цю рекламу поки можна відключити, однак у Microsoft є досвід впровадження в свою ОС банерів, позбавитися від яких неможливо. Схоже, компанія хоче заробити ще більше грошей. Враховуючи, що кількість активних користувачів Windows 10 вже перевалила за мільярд, компанія добряче заробить на показі реклами хоча б по одному разу в день кожному користувачеві.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Microsoft інтегрувала в Windows 10 повноекранну рекламу. Вона з'являється поверх всіх інших запущених програм і відкритих папок і стає частиною системи автоматично, без дозволу користувача. Правда, як саме буде з'являтися реклама, і як їй можна протистояти - невідомо.

Повноекранний банер під назвою ever Get more out of Windows (“Отримаєте більше від Windows”) поки рекламує лише інші програмні продукти Microsoft, однак не виключена ймовірність появи в них реклами розробок сторонніх компаній. Подивимося, якою буде реклама насправді, так як компанія впровадить рекламу замість з оновленням, яке з'явиться до кінця березня.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.