Google оголосив сьогодні, що в світі існує більше 100 мільйонів активних смартфонів Android Go. Це вражаюча цифра, якщо врахувати, що перші пристрої з'явилися на полицях менше трьох років тому. Більш того, телефони Android Go не користуються попитом серед пристроїв середнього і високого класу. Тим не менш, вони продаються як гарячі пиріжки.

Google Go, gizchina

Android Go був випущений як альтернативний інтерфейс Android, який виробники можуть використовувати на бюджетних смартфонах. ОС не вимагає того ж кількості ресурсів стандартних версій Android. Google представила кілька варіантів своїх додатків для Android з акцентом на Android Go. Є YouTube Go, Google Go, Галерея Go і багато іншого. Інші компанії також випустили версії Lite, щоб допомогти користувачам Android Go, Facebook випустила Messenger Lite і Instagram Lite. Сьогодні пошуковий гігант випускає нову версію однією з найбільш цікавих додатків Google Camera.

Потужна програма для камери тепер має нову версію Android Go. Новий Google Camera Go і є менш складним і набагато більш швидким сервісом. Однак, крім додатків камери Vanilla, Gcam Go також включає в себе звичайний набір алгоритмів і функцій Google для поліпшення якості зображення. Додаток включає в себе відмінні функції, такі як портретний режим і нічний режим. Таким чином, скромні смартфони також можуть створювати красиві картинки.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.