YH Eom, генеральний директор Samsung Electronics America, тільки що оголосив, що компанія тимчасово закриє всі свої магазини в США. Канадський філія компанії швидко пішов з аналогічною заявою. Звичайно ж, все це заради боротьби з коронавірусом.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Samsung не перша компанія, що прийняла таку міру. Навіть Apple і китайський Xiaomi закрили свої магазини. Це спосіб боротьби з постійним зростанням пандемії коронавіруса. Сумно бачити гігантську компанію, закривається через хвороби в усьому світі. Тим не менш, це обнадіює, спостерігаючи проактивні реакції на ситуацію навколо. Компанії не тільки дотримуються заходів, але і намагаються допомогти у боротьбі з пандемією.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Втім, компанія все ж продає свої гаджети з допомогою інтернет-магазинів, так що користувачів нічого не обмежує.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.