Презентація різних пристроїв відбудеться на наступному тижні, причому Huawei P40, P40 Pro і P40 Pro Premium Edition найбільш очікувані більшістю. Тепер в мережу злили характеристики а також зовнішній вигляд їх дисплеїв, що допоможе нам зацінити хоч невелику частину корпусу пристроїв, дебют яких відбудеться до кінця березня.

Huawei P40, gizchina

У цьому році отвір в екрані для фронтальної камери має тенденцію, в цьому немає ніяких сумнівів. Звичайно, заховати під екран камеру може далеко не кожна компанія, так що доведеться почекати. Тепер на екрані Huawei P40 виріз на екрані у формі таблетки.

Давайте спочатку подивимося на екран Huawei P40. Нам дуже подобається те, що компанія Huawei вирішила зберегти на цій моделі плоский екран з дуже маленькими рамками, можливо, близькими до максимального, який може бути досягнутий без викривлення екрану телефону.

Huawei P40, gizchina

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У випадку з Huawei P40 Pro багато чого змінилося. Перші рендери телефону дали нам знати, що скло екрана буде зігнуто з усіх чотирьох сторін. На рендерах екран виглядає дивно, так що доведеться на нього подивитися вживу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.