днями Apple представила iPad Pro останнього покоління - як 11-дюймові, так і 12,9-дюймові моделі. Вони оснащені новим фірмовим чіпсетом A12Z компанії. Сьогодні 11-дюймовий варіант iPad Pro 11 2020 був протестований на AnTuTu, що виявило деякі цікаві деталі про його характеристики.

iPad Pro 2020, gizchina

Цікаво, що Apple вирішила назвати цей чіп A12Z, в той час як нові айфони комплектуються SoC A13. iPhone 11 A13 має шестиядерний процесор і чотирьохядерний процесор. A12X, встановлений у торішньому iPad Pro, оснащений процесором Octa-Core і Seven-Core GPU. В цьому році чіпсет iPad Pros A12Z оснащений процесором Octa-Core і процесором Octa-Core.

Тепер можна поговорити про тест iPad Pro 11 2020 ANTUTU. Протестоване пристрій має 6 ГБ оперативної пам'яті, що на 2 ГБ більше, ніж у торішніх моделей, і саме по собі є серйозною проблемою. Новий iPad також працює на поки ще не випущеної iOS 13.4 і має 128 ГБ вбудованої пам'яті.

iPad Pro 2020, gizchina

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Процесор більш або менш однаковий з начинкою iPad Pro з минулого року, але доданий ядро GPU становить 9-відсоткове збільшення показника GPU. Варто відзначити, що минулорічний iPad Pro вже був монстром, коли справа доходить до ігор, тому ми вважаємо, що новий GPU безумовно покращить роботу девайса.

Загальний бал також є одним з кращих в AnTuTU. Оцінка виходить за межі 700 000 меж. Ми всі знаємо, що порівняння показників на різних платформах не завжди ідеально. Зрештою, є кілька змінних в цьому процесі. Тим не менш, це майже на 100 000 більше, ніж у конкурентів Snapdragon 865 на стороні Android.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.