Компанія Huawei Technologies пообіцяла пожертвувати 500 000 масок медичних установ в Японії. Згідно з повідомленням Kyodo News, фірма вже надала першу партію з 200 000 масок в дві університетські лікарні в префектурі Аїті, Японія. Крім того, залишилися маски планується передати в дар іншим регіонам країни. З інших новин компанія також оголосила про відправку медичного обладнання в Ірландію, другу європейську країну, яка отримає медикаменти для своєї компанії після Італії.

Huawei, gizchina

Телекомунікаційний гігант Huawei - не єдина китайська фірма, яка жертвує медикаменти зарубіжним країнам. Раніше Lenovo, Alibaba, Xiaomi, Oppo та інші вже внесли свій внесок у загальне благо. Голова Huawei Japan Ван Цзяньфэн сказав, що він сподівається допомогти японцям пережити важкі часи. Варто відзначити, що навіть Японія допомогла Китаю, коли спалах коронавіруса почалася два місяці тому.

Крім Японії, компанія Huawei відправила гуманітарну допомогу в Італію і тепер навіть оголосила про те, що у своїй заяві вона надасть Ірландії “засоби індивідуального захисту” і “технологічне устаткування”. Девід Кенні, заступник генерального директора Huawei Ireland, сказав, що COVID-19 не знає кордонів і національностей, і всі беруть участь в цьому разом. Він також сказав, що Huawei працює в Ірландії вже 15 років, і тому компанія зробить все можливе, щоб допомогти.

Huawei, gizchina

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.