AppleInsider виявив дослідницьку замітку, складену Деніелом Айвсом з Wedbush Securities і разосланную інвесторам.

Айвс вважає, що пандемія COVID-19 не завадить користувачам iPhone, бажають оновити свої моделі.

Крім падіння продажів iPhone, Айвс також скоротив оцінки своєї компанії щодо послуг Apple, AirPods, Mac, iPad та інших доходів у загальній складності до 251 мільярда доларів у 2020 фінансовому році. Попередня оцінка до поширення COVID19 становила 285 мільярдів доларів.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Фінансовий аналітик прогнозує, що виручка Apple в 2021 фінансовому році повинна бути “помірно поступової”. Загальний дохід в наступному році, за прогнозами, досягне 282 млрд доларів порівняно з 309 млрд доларів, які прогнозувалися раніше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Айвс натякнув, що не очікує, що iPhone 12 буде поставлятися в вересні, який є останнім місяцем фінансового року Apple 2020 року. Він натякнув, що запуск може бути перенесено на жовтень або листопад з-за тривалих проблем з ланцюжком поставок.

Втім, цією новиною вже нікого не здивувати, але це слова фінансового директора, а не інсайдерів.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.