Довгоочікувана Half-Life: Alyx буде доступна через сервіс Steam вже 23 березня і президент студії Valve Гейб Ньюелл розповів про створення гри. Звичайно ж, без цікавих висловлювань не обійшлося.

Гейб Ньюелл розповів, що це буде гра тільки для віртуальній реальності, тому її продажу будуть обмежені, але VR-девайси для цієї гри вже давно розкупили.

“Це частина прогресу, вірно? Гри Half-Lifе повинні вирішувати цікаві проблеми. А Alyx являє собою набір цікавих проблем і рішень, які ми можемо використовувати. Велика перерва може бути викликаний тим, що ми просто тупі. Але нам це не здавалося очевидним, тому, що ми не штампуємо Half-Life заради звітності”, — зізнався Гейб Ньюелл. Незвично чути таку відповідь від творця Steam. Цей чоловік вніс величезний внесок у поширення ігрової індустрії у всьому світі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Гейб зазначив, що над грою працювала найбільша команда в історії Valve, третина з розробників працювала над Half-Life 2 і Half-Life. Звичайно, всі їхні старання можна буде оцінити вже 23 березня, а поки що варто дочекатися виходу гри. Будемо сподіватися, що ця частина гри буде цілком собі гідної, адже фанати чекали не один рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.