18 березня компанія Google оголосила, що припиняє майбутні випуски Chrome і Chrome “з-за скоригованих графіків роботи”. Звичайно ж, є причиною поширення вірусу по всьому світу, що позначилося на роботі навіть глобальних корпорацій.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Справа в тому, що зараз досить багато співробітників інтернет-гіганта працюють вдома.

Компанія підтвердила, що все ж таки будуть випущені оновлення безпеки, які будуть об'єднані з версією 80, поточної стабільною версією браузера.

“Ми будемо продовжувати встановлювати пріоритети для будь-яких оновлень, пов'язаних з безпекою, які будуть включені в Chrome 80”, — пише команда в сьогоднішньому короткому оголошенні.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Зазначимо, що 81 версія поки що знаходиться в розробці, і в такому стані залишиться не невизначений термін. Компанія не хоче займатися розробкою нової версії під час коронавіруса, так що залишається здійснювати підтримку вже вийшла 80 версії.

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Раніше Google також зазначила, що перевірка додатків для Android, ймовірно, тепер будуть тривати довше, оскільки пандемія COVID-19 призвела до скорочення штатного розкладу в офісі. Те ж саме відноситься і до YouTube, та й взагалі до всіх сервісів Google, так як це величезна корпорація, в якій працюють тисячі співробітників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.