Bethesda не додала антипіратську захист Denuvo у версію Doom Eternal для власного лаунчер. З-за цього гра виявилася на торрентах вже через кілька годин після релізу. Дивно, але компанія вирішила не захищатися від “піратів”. Утім, хакери практично завжди зламували захист ігор, якщо мова йде про систему Denuvo. Такий захист здатна утримати від скачування всього лише на тиждень, не більше. В деяких випадку захист обходили і через кілька годин після виходу гри.

Doom Eternal:
Doom Eternal:

Doom Eternal вийшла в ніч на 20 березня на ПК, PS4, Xbox One і в сервісі Google Stadia. До кінця року відбудеться реліз на Nintendo Switch. Шутер отримав схвальні відгуки від журналістів. На момент публікації матеріалу ПК-версія гри набрала 90 балів зі 100 на Metacritic. До того ж, гра сподобалася не тільки критиків, але і геймерам гру хвалять за красиву картинку і максимально швидкий темп, який не дає геймерам занудьгувати або розслабитися.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.