Компанія Xiaomi припинила розробку власних процесорів для гаджетів. Схоже, компанія все ж не зможе здешевити виробництво своїх смартфонів, як і позбутися залежності від інших виробників компонентів. Якщо Huawei, Samsung і Apple змогли впровадити в смартфон чіпсети власного виробництва, то у Xiaomi були деякі труднощі з цим.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Проект під назвою Surge закрили вартості і складності його реалізації. Експерти відзначають, що в Xiaomi не змогли створити конкурентоспроможний продукт. Крім того виробництво виявилося занадто складним і дорогим. Втім, це не завадило Xiaomi займати лідируючі позиції на ринку смартфонів по всьому світу.

Смартфон, фото - Getty Images
Смартфон, фото - Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.