Зникаючі фотографії в особистих повідомленнях і 24-годинних Stories вже недостатньо. Instagram має намір дозволити користувачам приховувати їх листування. Точніше, спілкуватися зі співрозмовником так, щоб історія чату не зберігалась і не викликала в майбутньому почуття сорому при перечитуванні. Ну і корисно буде, для шалених ревнивців, коли друга половинка перечтує листування і ревнує.

Скріншот з Instagram

Тестову функцію шляхом реверс-інжинірингу (зворотної розробки вихідного коду) виявила користувачці Twitter Jane Manchun Wong. Вона любить копирсатися в програмних продуктах і знаходити незадокументовані функції додатків. Судячи з усього, функція знаходиться в ранній стадії розробки.

Петросян, Instagram
Петросян, Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так їй вдалося знайти в Instagram режим "Інкогніто" в листуванні. В цьому режимі повідомлення відображаються в чаті до тих пір, поки не буде закрито вікно з бесідою. При повторному заході вони зникають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа Microsoft впроваджує нові іконки для Windows 10, крутий інтерфейс не за горами.

Знай.uа писав, шість країн створили Кібернетичні сили Євросоюзу.