Немає сумнівів у тому, що в цьому році буде битва консолей між Sony PS5 і Microsoft Xbox Series X. не Дивлячись на те, що характеристики консолей вже розкриті, пройде деякий час, перш ніж користувачі зможуть їх придбати. Microsoft і Sony обіцяють зворотну сумісність зі старими консолями. Однак, хоча Microsoft пропонує 100% зворотну сумісність зі всіма старими консолями, такими як Xbox One S, Xbox One X, то Sony PS5 сумісна тільки з PS4.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Крім того, ігри для Xbox One не потрібно буде моделювати, а також можна поліпшити кількість кадрів, швидкість читання і дозвіл. Інженер Клод Маре використовував два монітори для порівняння ігрових екранів Series X в режимі реального часу. Нові ігри, такі як “Halo 5”, можуть значно поліпшити якість зображення, а також збільшити ефект HDR. Навіть в старих іграх на оригінальному Xbox ви все ще можете бачити зміни в результаті ефекту HDR.

минулого тижня Sony також публічно заявила, що PS5 збільшив кількість сумісних ігор до більш ніж 4000. Компанія пообіцяла додати підтримку більш високої частоти кадрів і дозволів для цих ігор, щоб користувачі могли отримати кращий ігровий досвід. Незважаючи на це, ясно, що Xbox Series X пропонує більше з точки зору зворотної сумісності.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.