Китайський промисловий гігант Xiaomi готується представити серію Redmi K30 Pro 24 березня. Пару днів тому було офіційне підтвердження того, що Redmi K30 Pro не буде самотній на конференції по запуску. Повідомляється, що смартфон представлять в місці з новим телевізором Redmi Smart TV.

Згідно з офіційною заявкою Redmi на Weibo, на першій конференції з випуску нового продукту будуть представлені не лише мобільні телефони, але і новий Redmi Smart TV. Це повідомлення було розміщено @Redmi Smart TV.

Redmi TV, gizchina

Правда, про телевізорі мало що відомо на даний момент. У Redmi є два розумних телевізора на ринку. У компанії є 40-дюймові і 70-дюймові моделі, і ці продукти все ще у продажу. Враховуючи, що максимальний розмір діагоналі Xiaomi TV в даний час складає 75 дюймів, велика ймовірність, що новий продукт Redmi TV теж отримає 75-дюймовий дисплей.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Що стосується Redmi K30 Pro, інсайдери вже злили ціну. Згідно недавній витік, цей смартфон буде мати дві моделі. У той час як версія 8 ГБ + 128 ГБ буде коштувати 3699 юанів ($ 521), версія Redmi K30 Pro з 8 ГБ + 128 ГБ коштує 3999 юанів ($ 563). Якщо порівняти цю ціну зі стартовою ціною Redmi K30 3299 юанів ($ 465), цей пристрій не з дешевих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.йа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.