Китайський виробник Huawei 26 березня офіційно випустить свій новітній флагман серії Huawei P40. На даний момент існують численні витоки і припущення про цієї серії смартфонів. Тим не менш, є ще місце для додаткової інформації. Остання витік пов'язана з ефектом камери серії Huawei P40. Сьогодні в мережі з'явилося кілька зображень, які, як стверджується, зроблені смартфоном Huawei P40.

Huawei P40, gizchina

Виходячи з інформації про зображення, дозвіл фото складає 4096 x 3072, а розмір файлу - 5,61 МБ. Витік також говорить про те, що значення діафрагми становить F/1,9. Ефект розмиття на висоті, кольори яскраві, а точна фокусування. У той же час, були продемонстровані реальні фото з 10-кратним зумом. Варто відзначити, що навіть після деякого серйозного наближення деталі все ще залишаються на висоті.

Huawei P40, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.