Компанія 8848 раптово анонсувала свій перший смартфон з підтримкою 5G.

Марка телефонів класу “люкс” дійсно тільки що анонсувала свій перший телефон 5G; Смартфон надійде в предпродажу 29 березня.

Виробник смартфонів також випустив “слоган” разом з пристроєм: “Це розкішний мобільний телефон”.

8848 M6 TITANIUM 5G, gizchina

Ще 18 жовтня 2019 року 8848 оголосили, що випустять телефон з підтримкою 5G на конференції по стратегії бренду 5G. Вони також заявили, що запустять пристрій під назвою “M6” у першому кварталі 2020 року.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Від інсайдерів ми дізналися, що M6 є всебічно оновленою версією M5. Модернізація здійснюється в багатьох аспектах, таких як екран, процесор, пам'ять, камера і так далі. Смартфон буде оснащений потужним Qualcomm Snapdragon 865, обсягом до 12 ГБ оперативної пам'яті і 1 ГБ вбудованої пам'яті. Ми також очікуємо виявити 108-мегапіксельну камеру і 6,01-дюймовий AMOLED-екран. Нарешті, попереднє покоління M5 було випущено в серпні 2018 року за стартовою ціною 12 999 юанів ($ 1800). Очікується, що 8848 M6 буде коштувати ще дорожче, але така ціна за люксовий смартфон. Така собі версія сучасного Vertu.

8848 M6 TITANIUM 5G, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.