Пандемія COVID-19 переслідує суспільство з початку цього року. Вірус, який з'явився в Китаї, тепер в Європі, Північній Америці і всюди. Глобальна економіка несе серйозної шкоди, і бізнес смартфонів не є винятком. Ми побачили, що поставки смартфонів скоротилися більш ніж на 30 мільйонів в лютому. Головна причина? Багато заводи припинили свою діяльність, щоб запобігти зараженню своїх працівників COVID-19. Samsung є однією з компаній, постраждалих від спалаху. Тим не менш, у даний час компанія планує найняти рекордна кількість добре навчених працівників для виробництва гаджетів.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Підрозділ Samsung DS включає в себе створення чіпа пам'яті, системну LSI і ливарний бізнес. Підрозділ буде наймати досвідчених працівників на 51 різних посад. Південнокорейська технічна фірма зазвичай наймає досвідчених працівників для цих підприємств час від часу, коли є потреба в робочій силі. Однак цього разу ситуація інша, і компанія може найняти працівників для всього підрозділу. Це в основному означає, що корейська фірма буде працювати на рекордній швидкості, виробляючи величезну кількість деталей і компонентів.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.