Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) недавно оголосила про коронавирусе як пандемії. Це відбувається з-за того, що вірус поширився з Китаю в інші частини світу, причому в даний час Італія найбільш вражена.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Крім того, регулярні і правильні методи миття рук також заохочуються. Також рекомендується очистити поверхні, до яких часто торкаються. Звичайно ж, мова йде про смартфони. Смартфони можуть бути потенційним засобом передачі хвороб, оскільки мікроби на телефоні можуть легко передаватися на шкіру при використанні телефону.

Ось кілька важливих порад, які допоможуть нам захистити наші смартфони і гаджети від мікробів, включаючи Coronavirus.

Рекомендується використовувати серветки Colorex або аналогічні продукти з 70-процентним ізопропіловим змістом для очищення ваших телефонів. Вживання алкоголю не рекомендується, оскільки воно може пошкодити екран і порти. Кращим варіантом є використання дезінфікуючих серветок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Також не рекомендується використовувати відбілювачі, аерозолі та абразиви, так як вони можуть пошкодити екран. Замість цього рекомендується використовувати м'яку безворсову тканину для чищення телефонів. Крім того, в мережі є кілька мобільних дезінфікуючих засобів, таких як набір для чищення Mobiwash, Rnaux та інші, які можна купити.

На ринку також є пара дезінфікуючих капсул з інфрачервоним випромінюванням. Samsung анонсувала безкоштовний сервіс Galaxy Sanitizing в 19 країнах, включаючи США і Великобританію. Служба використовує інфрачервону технологію і буде розширена на більшу кількість країн у найближчі тижні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.