Південнокорейський гігант Samsung випустив свої флагманські смартфони серії Galaxy S - Galaxy S20, S20 Plus і S20 Ultra минулого місяця, а пристрої надійшли в продаж на початку цього місяця. І ось, через кілька тижнів, подробиці про наступному великому смартфоні Samsung почали з'являтися в мережі.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Згідно з новими даними, смартфон наступного покоління серії Galaxy Note - Samsung Galaxy Note 20 буде багато в чому схожий на серію Galaxy S20 по дизайну. Здається, що єдина різниця - це кути екрана і підтримка S-Pen.

Крім того, схожість не обмежується тільки дизайном. І аналітики Ice Universe, і Макс Вайнбах стверджують, що технічні характеристики Galaxy Note 20 “не будуть суттєво змінені порівняно з серією S20”, і камери також будуть такими ж.

Схоже, що Samsung пішов ва-банк з Galaxy S20 Ultra і йому нічого запропонувати Galaxy Note 20 з точки зору інновацій. Однак ми очікуємо, що компанія запропонує щось інноваційне, поряд з поліпшеним S-Pen.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Як і в попередніх звітах, Samsung може запустити три моделі Galaxy Note в цьому році - Galaxy Note 20, Galaxy Note 20+ і Galaxy Note 20 Ultra. Крім Європи, всі пристрої будуть працювати на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865, в той час як у Європі вони будуть комплектуватися власним чіпсетом Exynos 990 SoC компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.