минулого тижня Apple встановила ліміт на покупку декількох своїх продуктів, включаючи iPhone і iPad в різних країнах, оскільки компанія закрила всі свої оффлайн магазини за межами Китаю, адже коронавірус поширюється по всьому світу.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Здавалося, що обмеження на покупки були введені, оскільки Apple готується до удару з-за впливу коронавіруса на продаж з-за збоїв в ланцюжку поставок і слабкого попиту. Що стосується обмежень, компанія обмежила покупку iPhone і iPad Pro до двох пристроїв, в той час як MacBook Air і Mac mini обмежені п'ятьма замовленнями на клієнта.

Однак тепер компанія зняла обмеження на покупки, накладені на iPhone, новий iPad Pro і новий MacBook Air в країнах за межами Китаю. На веб-сайті Apple в США більше немає обмежень на купівлі, і клієнти можуть купити стільки iPad 2020, iPhone 11 Pro і 2020 Macbook Air, скільки захочуть.

Незважаючи на те, що обмеження були зняті, схоже, що компанія не справляється з продажами нових пристроїв, в основному з-за збоїв, викликаних спалахом коронавіруса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Втім, клієнтам доведеться почекати свої пристрої, так як компанія не встигає обробляти замовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.