Компанія Valve опублікувала гайд для стримерів, які планують транслювати Half-Life: Alyx. У грі будуть спеціальні установки, з допомогою яких можна змінити інтерфейс, включити згладжування камери для глядачів і вибрати, зображення з якого очі буде видно в ефірі. Звичайно, грати в VR не так легко, як може здатися. Геймерам, і навіть популярним стримерам доведеться кілька годин перед цим попрактикуватися, так як віртуальна реальність сильно відрізняється від звичайних ігор, візуалізація яких відбувається на моніторі.

Інструкція для Half-Life, gizchina

Раніше Гейб Ньюелл пояснив, чому компанія Valve так довго не випускала нові частини Half-Life. За його словами, студія не хоче штампувати гри серії, щоб показати хороші цифри у фінансових звітах. Щоправда, гравцям довелося чекати виходу нової серії більше 10 років, так що пауза трохи затяглася.

Half-Life: Alyx - спін-офф однойменної франшизи Valve для VR-пристроїв. Його реліз заплановано на 23 березня. Ігровий журнал EDGE поставив першу оцінку шутеру - 9 балів з 10.

Інструкція для Half-Life

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.