Користувач твіттера написав Ілону Маску і зробив те, що не вдавалося багатьом, — інженер його заблокував. Звичайно, все це неспроста, адже Маску не сподобався тон користувача мережі.

Варто відзначити, що Маск не особливо реагує на скарги або негативні твіти в свою сторону, так що цей інцидент явно відзначився.

Конфлікт почався з твіти, який 19 березня опублікував користувач соцмережі з ніком Raja ‘lets fight the virus’ Abbas. Чоловік попросив Маска налагодити виробництво дихальних апаратів для порятунку життів хворих коронавірусом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ще 7 березня Маск висловив свою думку про “коронавирусной паніці”, назвавши її “тупий”, за що нарвався на осуд користувачів. Тим не менш, побачивши пост з проханням, інженер не став відмовчуватися.

Користувач твіттера з ніком the last of the wife guys закликав філантропа поквапитися, правда, зробив це в наказовому тоні, що не сподобалося Маску. Втім, варто відзначити, що Маск не стоїть осторонь, а вже активно допомагає боротися з пандемією. Але користувачі соцмережі все-одно намагаються вказати на бездіяльність мільярдера.

Відповіді хлопець так і не отримав, зате дізнався, що опинився у чорному списку у самого Ілона Маска.

Пост the last of the wife guys зібрав 148 тисяч лайків, але автору пояснили, що інженер забанив його неспроста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.